Pokud hledáte gril z kvalitního materiálu, s rychlým a rovnoměrným rozehřátím a za dobrou cenu, jste tu správně.
Elektrický gril G21 Hawaii s rozkládacím stolem a výkonem 2,4 kW má termostat a nastavíte na něm teplotu v rozpětí 100 °C–220 °C. Přenosný gril s velkou grilovací plochou a víkem má také chytře řešený stůl s odkládácím místem a pojezdem. Po grilování můžete podstavec pod gril snadno složit a celý gril tak pohodlně a bez námahy přesunete.
Vysoký výkon, nepřilnavý kvalitní rošt, rovnoměrný rozvod tepla, víko pro udržení optimální požadované teploty – to jsou vlastnosti dokonalého grilu, který můžete používat všude. Na balkoně, na terase nebo na chatě, kam jej snadno převezete. Díky chytrému skládacímu systému se totiž vejde i do kufru auta, případně můžete vzít i gril samostatně, bez nohou.
Rychle se rozehřeje – za necelé tři minuty je rozpálený na maximální teplotu. Snadno se obsluhuje a jednoduše se čistí. Praktická vyjímatelná miska zadrží odkapávající tuk. Díky pojezdu se dvěma koly gril pohodlně přesunete tam, kde jej právě potřebujete.
A jednoduše se uklízí, když skončí grilovací sezóna!
Elektrický gril G21 Hawaii zapojíte do elektřiny a na termostatu nastavíte požadovanou teplotu. To je vše, takže na rozdíl od plynových grilů nemusíte manipulovat s plynovou bombou ani shánět nejvhodnější topivo, jako je tomu u grilů na dřevěné uhlí.
Po každém grilování doporučujeme gril vyčistit. Údržba je snadná – stačí otřít rošt a vyprázdnit misku na odkapávající tuk, která chrání vnitřní část grilu.
TIP: Jak šetrně čistit rošt? Potřete jej olejem a nahřejte. Rozehřátý olej uvolní připečené zbytky, které pak už snadno otřete hadříkem. Bez drhnutí, bez námahy.
Výborně. Bytelná a stabilní ocelová konstrukce s práškovým nástřikem a gril z odolného tvrzeného plastu s hliníkovým roštem, opatřeným nepřilnavou vrstvou, mají stupeň ochrany IPX4. Znamená to, že grilu G21 Hawaii neuškodí letní déšť ani stříkající voda (ale stejně si tu zavlažovací hadici příště lépe zabezpečte, ať krom grilu nesmáčí i dobroty na něm).
Když se řekne elektrický gril, představí si většina lidí stolní kontaktní gril. Co mají společného a čím se liší?
Grilovat na nich můžete i na balkoně v paneláku. Bez obav, že vás budou sousedé proklínat za linoucí se kouř z dřevěného uhlí. Oba můžete dát i na stůl.
Zásadní rozdíl je ovšem v možnostech a chuti grilovaných specialit.
Gril G21 Hawaii jim totiž, na rozdíl od kontaktního grilu, dá tu správnou chuť. A grilovat na něm můžete i žebra nebo koleno, neomezuje vás výška jako u grilu kontaktního.